Service Hotline
0519-81230981
Vijesti
Dom > Vijesti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Grafena postavlja tisuće ljudi u jednom

Za nova energetska vozila, baterija "zadužena sporo, ne trči daleko" kritike, nije mogla otvoriti srca potrošača zapetljan jaram. Trenutno, nova industrija baterija u energetici je u vodećim akumulatorima i tradicionalnoj fazi uskog grla litijeve baterije. 8. srpnja naša je tvrtka održala novi proizvod konferencije grafena litij-ionskog akumulatora, pokazujući prve proizvode na bazi litijevog-iona u svijetu - "King", kako bi se postigao prvi proboj u novoj tehnologiji energetskih baterija.

Grafen je postavio tisuće ljubimca u predanost najboljem vodljivom materijalu

Grafen je planarni dvodimenzionalni materijal šesterokutne španske rešetke sastavljene od jednoslojnih ugljikovih atoma. Ima izvrsnu toplinsku vodljivost, mehanička svojstva, visoku mobilnost elektrona, visoku specifičnu površinu i kvantni učinak Hall. Je li najbolji strujni vodljivi materijal. Grafička litij-ionska baterija, uporaba litijevih iona na površini grafena i elektroda između brzog mnoštva karakteristika pokreta pomicanja, razvila je novu energetsku bateriju. I "Kralj" je korištenje tih značajki da zadovolji uvjete na 5 ℃, 15 minuta kako bi se postigla brzo punjenje i pražnjenje, a može raditi u -30 do 80 ℃ okoliša, ciklusa života do oko 3500 puta. U terenskom testu "King King" napuniti 15 minuta, obični su proizvodi za punjenje 1/24.

Graphene Budući da vlada žestoko razvija petrolej litij-ionsku bateriju, imamo jedinstvene kongenitalne uvjete. Grafit kao sirovine za proizvodnju grafita, bogate energije u našoj zemlji, niske cijene. Graphene Iako smo i ostatak svijeta na polju početne linije, zbog prednosti prvog kata vode, kao i kontinuiranog produbljivanja budućih istraživanja, vjerujemo da je doba grafena brzo punjenje ne daleko, a sada možete gledati naprijed da ovaj "materijal" će donijeti kakvo iznenađenje.


Upit
Send
Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Adresa: Biljka 8, 9 Zapad Tai jezero Avenue, Wujin gospodarski razvoj zona, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošte: sales@thesixthelement.com.cn
Je šesti Element (Changzhou) materijala Technology Co, Ltd